Geschiedenis, Toerisme en de Liemers

Soms laat ik me weer verleiden om me bezig te houden met leuke activiteiten die niet (direct) tot mijn core business behoren. De laatste jaren heeft dat toch wel vaak te maken met geschiedenis, toerisme en de Liemers. Nu ook weer.


Samen met een leuk stel ondernemende jongeren stel ik nu een route samen die ik ‘In de voetsporen van Drusus’ noem.


Met een e-chopper van #LiemersXperience én een routekaart met QRcodes kan je binnenkort van alles te weten komen over de rol van generaal Drusus, daar waar de Romeinse Limes de grens van het huidige Nederland passeert. ’t Is nog niet helemaal klaar, maar wel erg leuk om mee bezig te zijn.


Toch wel bijzonder om door de verslaggever als #geschiedenisfanaat te worden omschreven. Ik zie het meer als een mooie mogelijkheid om verhalen te vertellen en zo dingen te laten zien die niet direct aan de oppervlakte liggen. Ook wel heel leuk dat een andere sociaal geograaf (Marciano Hendriks) dit met het Rampjaar 1672 op heeft gepakt. Wat is dat toch met geografen?

Wandelcoaching. Teambuilding. Ontwikkeling van Teams en Medezeggenschap door trainingen & advies & (wandel)coaching.

Samenwerkingen

MZOO

Aangesloten bij MZOO.
Een community voor medezeggenschap. Benieuwd naar onze (online) trainingen en webinars? Klik hier!

JBA

JongerenBestuursAkademie is een onderdeel van De Nieuwe Grens.

Contact

Anjerstraat 19
6915 SL Lobith
0646151597
info@denieuwegrens.nl

© De Nieuwe Grens Training en Coaching.