Succesvolle teams

Uiterwaardesessies: Stappen zetten in het bouwen van een team
tijdens wandelcoaching voel je je vrijer om te praten

Waardevolle inzichten

Oude dijken, rivierbeddingen, afwisselende paden en open plekken bieden daarnaast de ruimte om gedachten de vrije loop te laten en het gesprek een eigen diepgang te geven. Hierdoor ontstaan door wandelcoaching waardevolle inzichten

Afhankelijk van de vragen en jullie wensen kunnen de Uiterwaardensessies een dagdeel, hele dag of zelfs meerdere dagen duren. Ook kunnen we het programma in overleg uitbreiden met een hapje, drankje, entertainment en/of overnachting. Indien je de wandeling op een andere locatie in Nederland wil houden kan je gerust contact opnemen. Zoals bijvoorbeeld een bergsessie op de Lochemse berg.

Meer weten of je opgeven voor de training?

Deze wandeltraining zorgt ervoor dat jouw team op een hele andere manier gaat communiceren en tot betere resultaten komt.

Tijdens de Uiterwaardensessie ga je op een unieke manier wandelend aan het werk om letterlijk stappen te zetten naar een hechter team en betere communicatie.

Effect van Wandelcoaching

Wie denkt dat de wandeltraining een uitje is vergist zich. We gaan serieus aan het werk. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat het denkproces tijdens lopen anders en dieper werkt dan bijvoorbeeld tijdens een heisessie waar de mensen zitten. Ook hoef je elkaar, doordat je naast elkaar loopt, niet aan te kijken. Hierdoor voelen mensen zich vrijer. Tot slot heeft de Uiterwaardensessie met mooie afwisselende uiterwaarden, veel verrassende wandelpaden en onverwachte doorkijkjes in ieder jaargetijden een inspirerende charme.

De Uiterwaarden biedt volop inspiratie

Wandelcoaching. Teambuilding. Ontwikkeling van Teams en Medezeggenschap door trainingen & advies & (wandel)coaching.

Samenwerkingen

MZOO

Aangesloten bij MZOO.
Een community voor medezeggenschap. Benieuwd naar onze (online) trainingen en webinars? Klik hier!

JBA

JongerenBestuursAkademie is een onderdeel van De Nieuwe Grens.

Contact

Anjerstraat 19
6915 SL Lobith
0646151597
info@denieuwegrens.nl

© De Nieuwe Grens Training en Coaching.