Teambuilding

Ga mee op avontuur en werk samen tijdens deze unieke training ‘Belbin in het Fort’
Fort Pannerden in Doornenburg

Meedoen?

Haal het beste uit
jezelf en de ander

Het Belbin teamrol management model is ontwikkeld door bijzonder Hoogleraar Dr. M. Belbin. Tijdens deze training ontdekken we jouw talenten en die van anderen in jouw team. We brengen ze samen en kijken hoe we elkaars talenten maximaal kunnen benutten in één team. Zo wordt samenwerken leuker en efficienter.

Basisgedachte is dat iedereen een aantal bepaalde rollen heeft, op basis van bijvoorbeeld karakter. Er is geen sprake van goed of fout, maar van met name (natuurlijk) gedrag. Hoe meer een team een evenwichtige verdeling heeft van de verschillende teamrollen, hoe beter de resultaten zullen zijn.

Breinbrekers en samenwerken in Fort Pannerden


De real life game ‘Elements’ in Fort Pannerden is perfect om extra inzichten te krijgen. Deze escaperoom zorgt voor echte breinbrekers. Samen ga je aan de slag. Je verovert kamer na kamer! Door de tijdsdruk en de spanning worden teamrollen uitvergroot. Bij het spel zal een observator als ‘vlieg op het plafond’ aanwezig zijn. We verwerken de inzichten in de eindanalyse van het gedrag / het werken in het team.

Wandelcoaching. Teambuilding. Ontwikkeling van Teams en Medezeggenschap door trainingen & advies & (wandel)coaching.

Samenwerkingen

MZOO

Aangesloten bij MZOO.
Een community voor medezeggenschap. Benieuwd naar onze (online) trainingen en webinars? Klik hier!

JBA

JongerenBestuursAkademie is een onderdeel van De Nieuwe Grens.

Contact

Anjerstraat 19
6915 SL Lobith
0646151597
info@denieuwegrens.nl

© De Nieuwe Grens Training en Coaching.