Effectief communiceren

Ontdek het ritme in
jullie communicatie processen
effectief communiceren in een goed ritme

Alles heeft een ritme

In muziek is actief naar elkaar luisteren en op elkaar anticiperen belangrijk. Tijdens onze oefeningen gaan we dit dan ook doen. We bedenken samen, ter plekke, klanken en ritmes. Op basis van wat je hoort ga je zelf dingen toevoegen. Zo ontstaat een proces van communicatie zonder woorden, die je vooraf vast niet verwachtte. Doordat we de inhoud weglaten, zul je merken dat de stappen uit het communicatieproces duidelijker worden. Ook leer je hoe ‘goed luisteren’ essentieel is om het ritme van succesvol communiceren te vinden.

Een mix van muzikale oefeningen en theorie. Servaas  Beunk geeft deze training samen met zijn dochter Eva. Een jonge componist en muziekdocent.

Daar zit muziek in

Het maken van klank, ritme en muziek is al eeuwen een effectieve manier om tot samenhang te komen. Muziek inspireert en zorgt voor harmonie.

Communicatie gaat vaak over de toon van de mededeling en het ritme tussen zender en ontvanger. Muziek bij mijn training is voor mij dan ook een logische keuze.

het is de toon die de muziek maakt
actief luisteren

Meer weten?

Wil jij actief naar elkaar leren luisteren en respectvol anticiperen? Meer inzicht krijgen in jullie communicatie processen? Neem dan contact op samen vinden we het ritme van succesvol communiceren.

Wandelcoaching. Teambuilding. Ontwikkeling van Teams en Medezeggenschap door trainingen & advies & (wandel)coaching.

Samenwerkingen

MZOO

Aangesloten bij MZOO.
Een community voor medezeggenschap. Benieuwd naar onze (online) trainingen en webinars? Klik hier!

JBA

JongerenBestuursAkademie is een onderdeel van De Nieuwe Grens.

Contact

Anjerstraat 19
6915 SL Lobith
0646151597
info@denieuwegrens.nl

© De Nieuwe Grens Training en Coaching.