Over Servaas

Samenwerking als
stevige basis
Servaas Beunk

Daar zit muziek in

In 2009 startte Servaas Beunk ‘De Nieuwe Grens Trainingen.

‘Ik inspireer en begeleid mensen in hun zoektocht en zoek hierbij graag de grenzen op: hoe ver kan je gaan en weet je waar jouw grenzen liggen? Wanneer je weet waar je grenzen liggen kan je zelf de keuze maken of je hier tegenaan wil schoppen of eroverheen wil springen. Het is aan jou om de grenzen te bepalen, het is aan mij om jou deze grenzen te laten zien en voelen.

Eerst legde ik een stevige basis in de praktijk bij de IND. Na 10 jaar werk en medezeggenschap ging ik aan de slag als trainer /adviseur bij FNV Formaat. Na 5 jaar in loondienst ben ik in 2009 als zelfstandige verder gegaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de Uiterwaarden te vinden. De omgeving van het Gelders Eiland, Lobith, Tolkamer, Zevenaar waar ik woon is prachtig en geeft mij zowel rust als inspiratie. Ook organiseer ik culturele activiteiten en speel ik al jaren met veel liefde bastuba in de Leo Harmonie en. Muziek zorgt voor verbinding, verbeelding en overtuiging. Deze elementen hebben dan ook een belangrijke rol in mijn training en coaching.’

Wandelcoaching. Teambuilding. Ontwikkeling van Teams en Medezeggenschap door trainingen & advies & (wandel)coaching.

Samenwerkingen

MZOO

Aangesloten bij MZOO.
Een community voor medezeggenschap. Benieuwd naar onze (online) trainingen en webinars? Klik hier!

JBA

JongerenBestuursAkademie is een onderdeel van De Nieuwe Grens.

Contact

Anjerstraat 19
6915 SL Lobith
0646151597
info@denieuwegrens.nl

© De Nieuwe Grens Training en Coaching.